Как работи?

Уважаеми клиенти,
Имаме удоволствието да Ви предложим изключително опростен и практичен за България вариант за пазаруване от нашия онлайн магазин.
Предложенията в сайта са действителни, артикулите налични, а доставката максимално бърза – обувките обикновено още на следващия работен ден (по „Еконт“ или „Спиди“) или дори в същия, ако заповядате на място в офиса на фирмата, а облеклото – ден повече, тъй като се съхранява в склад и е необходимо да се сортира.
Не губите време за регистрация, запаметяване на пароли, предоставяне на лични данни или каквато и да била излишна информация. За да извършите поръчка от нашия сайт, напълно достатъчно е да добавите, каквото харесате във Вашата кошница (посочвайки размера и натискайки бутона „Купи“) и финализирате поръчката, избирайки удобна за Вас опция за доставка:
  • до офис на „Еконт Експрес“ – за да използвате тази опция, посочете населеното място и удобният Ви офис в полетата „Град“, „Адрес“ или „Бележки към поръчката“;
  • до офис на „Спиди“ – по аналогичен начин, удобния Ви офис на Спиди можете да напишете в полетата „Град“, „Адрес“ или „Бележки към поръчката“. 
    Процесът не е изцяло автоматизиран и всяка заявка се разглежда физически от човек, т.е. не се притеснявайте, че пратката Ви ще бъде изпратена на грешно място, без да сте потвърдили всички детайли по нея и ако се наложи са възможни корекции, дори и в телефонното ни обаждане, непосредствено преди да бъде изпратена.
    Всички заявки, изпратени чрез „Еконт Експрес“ или „Спиди“ са с маркирана опция за преглед и тест. В случай, че не Ви допаднат или се окажат с неподходящ за Вас размер, можете да откажете поръчката без проблем, като единствено ще заплатите стойността на транспортните разходи в двете посоки. За всяка стока се издава касов бон, посредством който сте максимално защитени от ЗЗП и имате право да върнете закупената онлайн стока в 14 дневен срок, стига да е в запазен търговски вид (да не сте я използвали или отрязали етикетите). Клиентите на „Лоял Маркетинг“ ЕООД ползват отстъпки от стандартните такси на куриерската услуга. Пример – доставката на артикул/и до 1 кг с цена 50 лв, до офис на „Еконт“ ще Ви струва към 5 лв, а на „Спиди“ – 4.09 лв)
  • лично получаване в офиса на фирмата – отбележете като опция за доставка „Личен адрес“ и посочете име и телефон за връзка. В полетата за „Град“ и „Адрес“, можете да поставите тире, 0 или каквото прецените.  В „Допълнителна информация“ напишете, че ще я вземете от офиса и Вашата заявка ще Ви очаква. Основните предимства на тази опция са спестените разходи за куриер и възможността да набележите повече артикули и на място да прецените кои от тях да закупите.
  • безплатна доставка на територията на София-град в посочения времеви диапазон – тази опция е налична на последната стъпка от финализиране на поръчката.

    След като финализирате заявката, наш служител задължително ще се свърже с Вас на посочения номер, за да я потвърдите.

Предварително се извиняваме за минималната вероятност, някой от артикулите да не е наличен. тъй като част от изложените тук стоки, се продават и на място в магазина.
При всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.