Кога ще бъде доставена?

Зависи от времето на пускане на заявката и изборът за начин на доставка:

  • Заявки, направени до 15 ч, които НЕ включват облекло, т.е. състоящи се от обувки и/или аксесоари, биват обработени и изпратени по Еконт или Спиди (по Ваш избор) още в деня на заявката и ако е до техен офис, можете да си ги получите още на следващия работен за куриера ден.
    Пример: Финализирате заявка за маратонки в 14 ч. във вторник (трябва да е работен за фирмата ден (в секция Работно време можете да проверите)) и те ще бъдат в посочения офис на Еконт/Спиди още на следващата сутрин, сряда.
  • Заявки, направени до 18 ч, които включват облекло ще бъдат обработени, но облеклата се поддържат в различно от магазина място (склад) и ще бъдат сортирани в извънработно време и съответно биват изпращани на следващия работен (за фирмата) ден. Съответно доставката (до офис на Еконт/Спиди) е отново „от днес, за утре“ и ще можете да си ги получите на следващата сутрин, след деня, в който бъдат изпратени.
    Пример: Финализирате заявка, включваща облекло в 14 ч. във вторник (да е работен за фирмата ден), след края, на който ще бъде сортирано в склада и на следващия ден (сряда, в примера) ще бъде изпратена и в четвъртък сутрин ще бъде при Вас.
  • На място, в магазина, получаването може да бъде веднага за всички видове обувки и аксесоари (те са налични) и за следващия работен ден, за облеклото.
  • (Неактивен към момента) При опцията за безплатна доставка до адрес (важи само за София-град), датата и часовия диапазон за доставка са посочени по време на пускане на заявката.